Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Rinnetonteista

Tontti ja kiinteistö

Kysytty: 24.4.2013 klo:6:49
Olemme katselleet erään kunnan aluuelta tonttia tai valmista uudehkoa taloa.
Itselle oli pieni yllätys että kaikki tarjolla olevat tontit ovat enemmän tai vähemmän rinnetontteja. Myös monet myynnissä olevat talot on rakennettu rinteeseen.

Minua huolestuttaa talojen kaadot sillä puolella, jossa on ylämäkeä. En ole mikään ammattilainen, mutta nyt kun on alkanut katsomaan tarkemmin niin monessa uudehkossa talossakaan ei olla saatu selkeää laskua talolta pois päin. Salaojat on ja jossain kuulemma jopa tupla sellaiset, mutta voiko niiden varaan luottaa? Se on tietenkin positiivista että vesi pääsee hyvin pois talon toisella puolella, mutta onko siitä mitään hyötyä siellä vastapuolella?

Tuunanen
Kysymyksiä: 11 kplVirallinen vastaus
Määräysten mukaan ulkoseinästä pitää maata kallistaa vähintään 15 cm 3 metrin matkalta. Tämä varmistaa sen, että pint...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Tontti ja kiinteistö / Rinnetonteista":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: