Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Patterivuoto

Sisäpintarakenteet

Kysytty: 23.3.2021 klo:9:47
Hei, asun kerrostaloasunnossa, olohuoneessa on ollut patterivuoto joitakin vuosia sitten. Tarkoituksena on poistaa vanhat muovimatott, jyrsiä ja tasoittaa lattia ja ja asentaa uusi lattiapinnoite. Patterivuodon kohdalla vanha laminaatti hieman kupruilee ja seinässä on selvästi tummentumaa. Miten tuon ongelmakohdan korjaus pitäisi tehdä ja kuinka laajalta alueelta, niin että kaikki haitallinen lähtee pois, sillä asunnossa ollessa esiintyy erilaisia oireita, äänen käheyttä, silmien kirvelyä ja vuotamista, poskiontelo-oireita. 


Virallinen vastaus
Ensinnäkin kun kysymyksessä mainitset kerrostalon ja jonka ikä ilmeisesti kysymyksestä päätellen on sitä ajankohtaa, kun eri rakennustarvikkeissa oli...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / Patterivuoto":
profiilikuva
HS Käyttäjä on mies
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: