Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Lukkoponttilaatat

Sisäpintarakenteet

Kysytty: 10.8.2006 klo:0:03
Olen ajatellut hankkivani vanhan talon eteisen lattiaan ns. lukkopontilliset laatat. Laattoja valmistaa ainakin italialainen Faenza Clip Tile. Onkohan muita vastaavia laattoja Suomesta saatavilla? Tämän tyyppinen laattaratkaisu houkuttelee sen vuoksi ettei tarvitse pelätä laattojen irtoamista lattiasta jos lattiassa tapahtuu "elämistä". Rakenne alustassa on kipsilevy - lattialämmitysvesiputket - kipsilevy. Ei ole ilmeisesti mitään estettä asentaa kyseisiä laattoja tuollaiseen? Tarvitseeko kipsilevyn ja laatan väliin asentaa jotain "alusmattoa"? Laatan pohjassahan on muovinen kiinnitysmoduuli joka sinällään toimii alustana ja vaimentaa mm. askel ääniä.

Juhnis Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 2 kplVirallinen vastaus
Meidän tiedossamme ei ole valmistajia, eikä meillä ole käsitystä pontin kestävyydestä. Jos tulkitsen oikein valmistajan sivut, alla ei tarvita mitään muuta tuotetta. Esittämäsi lattiarakenne on riittävä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / Lukkoponttilaatat":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: