Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

laatoitusjärjestys

Sisäpintarakenteet

Kysytty: 21.2.2006 klo:8:37
Kaikissa ohjeissa sanotaan, että seinän alimmainen laattarivi laatoitetaan lattian jälkeen. Tuntuisi paljon mukavammalta laatoittaa se ennen lattian laatoitusta, koska silloin ei olisi pelkoa sotkea lattialaattoja. Voisin myös saumata seinät ennen lattian laatoitusta. Vedeneristeen laitossa tosin joutuisin hieman soveltamaan lattian ja seinän liittymän osalta mutta liekö tuo ongelma. Voinhan tehdä seinän laatoituksen jälkeen nurkkaosuuden vedeneristyksen ja esim. 15 cm lattian suuntaan. Eli vedeneristys tehtäisiin tavallaan kolmessa osassa:seinä nurkka ja lattia. Miksi siis alin rivi pitäisi laatoittaa lattian jälkeen?

MattiP
Kysymyksiä: 32 kplVirallinen vastaus
Ei kukaan määrää työjärjestystä. Ammattilaisten käyttämä työjärjestys johtuu siitä...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / laatoitusjärjestys":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

laatoitus

mikä kostean tilan laatoitusjärjestys? seinä vai lattia ensin. miten seinän ja lattian yhtymäkohta laatoitetaan, tuleeko alimman seinälaatan alareuna lattiaa vasten ja re...