Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

asbestityöt

Sisäpintarakenteet

Kysytty: 28.6.2016 klo:13:13
Mietin tällein kylppäriremontin jälkeen, että olisiko meidän pitänyt tehdä ennen remonttia asbestikartoitus 1982 valmistuneeseen taloon? Talossa tehtiin muutakin remonttia mm. revittiin keittiöstä ja takkahuoneesta laatat lattiasta ja tasoitettiin ne. Emme ole vielä muuttaneet taloon ja asunnon ilmanvaihtokin uusittiin. Pitäisikö meidän vielä tehdä kartoitus ennen muuttamista ja loppuremonttia? Saisiko vinkkejä.. keittiön lattiaa ei ole tasoitettu, joten sitä pitää vielä tasoittaa. Pitääkö siinä olla ammattilainen hiomassa hiomakivellä lattiaa? Liitteenä kuva siitä. Häviääkö asbestipöly jos imuroimme raksaimurilla ennen muuttoa??
Virallinen vastaus
Koska epäilet ilman puhtautta remontoidussa asunnossa, kannattaa sinun otattaa huoneilmasta asbesti ilmanäyte tutkittavaksi. jolloin saat varm...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / asbestityöt":
profiilikuva
HS Käyttäjä on mies
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: