Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

sähkömiehenkitti

Sähköistys

Kysytty: 31.12.2008 klo:8:11

mitä tuo sähkömiehenkitti on, joka on vilahtanut jossain aiemmissa vastauksissanne? Onko se ihan virallinen tuotenimi jolla sitä saa esim. sähkötarvikeliikkeestä? Eikö sillä ole syytä sulkea yläpohjankautta kulkevat sähkövedot? Toisaalta kai sähkömääräyksissä sanotaan että pitäisi jäädä jotain jäähdytys tilaa?? Esim siporextaloissa menee paljon sähköjä yläpohjaelementin "ullakonpuoleista" kautta ja niistähän tulee yhteensä iso ilmavuoto muuten tiiviiseen taloon. Puurakenteisessa yläpohjassa putket viedään yleensä höyrynsulun sisäpuolella, joten mielestäni nimenomaan siporextaloissa tämä ongelma korostuu. Vaikkakin putkitukset on tietenkin yleensä jatkuvia, eli toinen pää on jossain muualla sisätilassa. Mitä mieltä olette?
Virallinen vastaus
Sähkömiehen kitti on sama kuin hygrokitti. En tarkkaan tiedä sen nykyistä koostumusta. Sitä käytetään tiivistysmassana paikoissa, missä tiivis...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / sähkömiehenkitti":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: