Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

siilon täyttöyhde

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 29.9.2008 klo:11:57
terve! rakennan pellettisiiloa autotalliin jonka yhteydessä sijaitsee myös pannuhuone. onko mitään estettä että sijoittaisin täyttöyhteen autotallin puolelle väliseinän läpi? täyttöauto pääsisi näin lähemmäs siiloa ja säästyisin myös portaiden ja työtason teolta jos ei tarttis viedä yhdettä ulkoseinään. poistoputken sijoitan tietysti ulos.

s1m2 Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 4 kplVirallinen vastaus
Kysymyksesi on pikemminkin rakennustekninen, eli esitätkö sen siellä puolella. Tätä kautta emme pysty siirtämään kysymyksiä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / siilon täyttöyhde":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

pellettisiilon täyttöyhde

terve! Onko sallittua sijoittaa siilon täyttö yhdettä väliseinänläpi autotallin puolelle...

Kaksoislaatta lattian vahvistaminen

Tarkoituksenani on rakentaa pellettisiilo jonka paino täynnä olisi noin 3-4,5t. Tilan lattia jonne siilo tulisi, on kaksoislaatta rakenteella toteutettu, jossa...

betonilaatan notkelmat

Hei valoimme ulos betonilaatan joka toimii siilon alustana . Laattaan jäi pari kohtaa jotka ovat hieman kupillaan ts. vettä jää sateen jälkeen pidemmäksi aikaa. Näiden no...