Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Visakoivu pihalla, koivujen suojelu

Piharakenteet

Kysytty: 18.6.2005 klo:12:04
Onko visakoivulle ostajia?Aion kaataa kys. puun ennen kaivurin tuloa. Ostaako joku puuliike tms visakoivua? Kaveripiirissä kiivasta väittelyä, pitäisi jättää kuulemma pystyyn. Jätän muita koivuja tontilleni, betonirenkaallako puun runko suojataan, ettei rungon ala osa tukehdu täyttömaan takia. Joku väittää että koivu jonka runko jää osin täyttömaan alle elää 10-15 vuotta ja lahoaa sitten.

pasi12
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Jos aiot säästää koivun, kysy puutarhurilta ohjeet. Koivu kuolee parissa vuodessa, jos täyttö tehdään juuriston päälle. Älä tee koivusta polttopuuta. Puusepänliikkeet ostavat visakoivua.

Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakenteet / Visakoivu pihalla, koivujen suojelu":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Laastin säilyvyys

Talvi tulee ja minulla on pihalla noin puoli vuotta vanha 1000 kg:n M100/500 harkkolaastisäkki josta puolet on vielä jäljellä. Säilyykö tuo käyttökelpoisena talven yli pi...

Kissat riesana

Pihalla juoksentelee 2-3 kissaa jotka alkavat pikku hiljaa käydä hermoille. Ne tekevät tarpeitansa terassille, autotalliin, auton päälle jne. Se mikä tässä on kaikkein ik...