Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Rakennusoikeuslaskelma

Muut

Kysytty: 10.4.2007 klo:9:06
Kun tonttimme pinta-ala on 506 neliötä, paljonko saamme rakentaa ala- sekä yläkertaan neliöitä eriteltynä? Asemakaavamerkinnät ja määräykset AO-13 Erillispientalojen korttelialue. Rakennusoikeus 200 kerrosalaneliömetriä, ei kuitenkaan yli 25% tontin pinta-alasta. Lisäksi saa rakentaa 30 neliön lämmittämättömän autosuoja- ja varastorakennuksen, jonka saa sijoittaa myös rakennusalan ulkopuolelle. Autopaikkoja 2 kpl asuntoa kohti. 1,5 Murtoluku roomalaisen numeron jäljessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa kaavassa lukumäärältään mainittujen kerrosten yläpuolella olevasta tilasta kerrosluvun estämättä käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi. E=0,30 Tehokkuusluku eli kerrosalan suhde tontin pinta-alaan.

Camilla
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Tontin pinta-ala on 506 m2. Tehokkuusluvun mukaan saat rakentaa enintään 151,8 m2 kerrosalaa. Tästä saa olla asuinrakennuksen kerrosalaa...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Rakennusoikeuslaskelma":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: