Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

lattialämmitysrakenne

Lämmitys

Kysytty: 3.9.2009 klo:9:07

Olen miettinyt jos laittaisin 50-luvun talon kellariin lattialämmityksen koska siellä hyvät harrastetilat ja koska kohde on saneerauskohde helpoin tapa olisi sähköllä toimiva.Tila on konaisuudessaan kuiva ja salaojitukset ym.ulkoiset puitteet ovat kunnossa.Toimisiko lattialämmityksen rakenteena seuraavanlainen :betonilattia,ek-kipsilevystä tai laudasta suikaleita joiden välissä lattialämmitysjohto kiertäisi ja päälle kerros tai kaksi ek kipsilevyä,laminaatti?en haluaisi valaa kakkua betonista.
Virallinen vastaus
Hio betonilaatta huolella. Laita tartunta-aine päälle. Asenna lämmitysmatto betonin päälle, ja siihen sähkölämmitystasoite päälle. Sen päälle voit asentaa alusmateriaalin ja laminaatin.

Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / lattialämmitysrakenne":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Betonilaatan paksuus

Hei, Olen remontoimassa rintamamiestalon kellarikerrosta. Vanhan eristämättömän betonilattian päälle olen kiinnittänyt saneerauslaastilla 30mm polyuretaania (SPU-P). T...

Vesikiertoinen lattialämmitys vanhaan OKT:oon?

Olemme aikeissa toteuttaa vesikiertoisen lattialämmityksen vuonna 1974 rakennettuun Väinölä -74 tyyppitaloon, joka on ns. matalaperustainen tiilitalo. Pohjan rakenne on...