Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

saunapata

Kylpyhuone ja sauna

Kysytty: 7.9.2003 klo:18:12
Moi. Onko saunan pataa mahdollista korjata niin ettei tarvitsisi hankkia kokonaan uutta. Pata on alkuperäinen ja muurattu lattiaan kiinni. Se on erillinen pata eli pesuhuone erillään saunasta. ongelmana on lähinnä emaloinnin kuluminen josta johtuen pata on ruosteinen ja värjää pesuveden myös sellaiseksi. Vettä ei saa padasta pois kuin käsin tyhjentämällä peseytymisen jälkeen. Eli tehdäänkö pelkkiä patoja mittatilaustyöna vai onko emaloinnin uusiminen mahdollista?? Vai onko olemassa joku muu pintakäsittely jota voisi koittaa?Virallinen vastaus
Minulla on sellainen käsitys, että emalin paikkaukseen tarkoitetut tuotteet eivät kestä lämpöä. Mittatilaustyönä ei myöskään ilmeisesti pataa saa hankittua. Kannattaa vakavasti harkita uuden ruostumattoman padan hankintaa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / saunapata":

HUOM! Voit kysyä jatkokysymyksen liittyen aikaisempaan kysymykseesi

Kysy Jatkokysymys

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: