Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Miksi UPO C466K - lieden suurin levy kuumuu vain keskiosastaan...

Keittiö ja kalusteet

Kysytty: 25.3.2011 klo:14:32
.... vaikka katkaisijan kääntää ääriasentoon ja pitää siinä 1-2 sekuntia kuten asiaan kuuluu? Arvelenko oikein, että vika on pikemminkin tässä katkaisijassa kuin itse levyssä?
Liesi on vähän yli 3 v vanha, joten laite on vielä hyvinkin "oletetun kestoiän sisällä" ja siis vastuu kuuluu tehtaalle, eikö?Virallinen vastaus
Asiasta voi kysyä toimittajalta. Kyse voi olla katkaisijassa. Ongelmaan voi olla hyvin normaali syy. Takuuaika on jo ohi, joten valmistaja ei vikaa korjaa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Keittiö ja kalusteet / Miksi UPO C466K - lieden suurin levy kuumuu vain keskiosastaan...":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kiinnitysruuvien koko

Hei,pitäisi kiinnittää uudelleen puoli vuotta vanha UPO liesituuletin, aktiivihiilisuodatinmallia ja leveys 50cm. Mutta pultit ovat lopullisesti kadoksissa enkä tiedä, mi...

Upo-kamiinan osat

HeiMistähän saa Upo kaminan valurautaisia sisäosia. Upo kaminan valmistushan on loppunut....