Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Vanhan Kotilämmön päivittäminen

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 16.10.2020 klo:16:06
Mikä on tämän hetken tilanne Valmetin Kotilämmön päiivittämisessä?

Onko jotain uutuuksia asiaan?Virallinen vastaus
Varaosia ja suodattimia on hyvin saatavissa.  Mitään päivityspakettia ei ole markkinoilla. Säännöllisesti huoltamalla laite pelaa ja toimii.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Vanhan Kotilämmön päivittäminen":
profiilikuva
OH
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen antama (16.10.2020 klo:21:53) kommentti

Ei Valmetin Kotilämpöön ole niin vaan varaosia saatavissa. Walloxilla on ollut jotakin saatavissa. he ostivat Valmetin loput koneet ja osat. Olen kaksi puhallinta sieltä hankkinut. Minulla Valmetin kotilämpö toiminut jo 38 vuotta. mutta taloudellisimpiakin on saatavissa. Walloxin Aito Kotilämpö.Ilmoitit ettei mitään päivitystä ole saatavissa! Puhuit puppua! Asia selvisi itselleni kun väähän nettiä selasin!


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Muurattu saunankiuas

Haluaisin muurauttaa saunankiukaan, joka olohuoneen puolella näyttäisi manttelitakalta. Mitä asioita tulisi ottaa huomioon ja onko malleja jossain nähtävillä? Kyseessä on...

Tuloilman jäähdyttäminen/putkien eristäminen

Vuonna 2005 valmistuneessa rivitaloyhtiossämme suunnitellaan LTO-koneiden (Ilto) muuttamista siten, että lämpimään aikaan tuloilmaa voitaisiin jäähdyttää. Laitteet ovat h...