Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Ullakkorakentaminen

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 23.6.2008 klo:15:39

Kysyisin kuinka paljon maksaa 1920-luvun kerrostalon ullakkorakentaminen/ m2? Neliöitä asunnolle on n. 80m2. Mitä hankkeen suunnittelussa pitäisi ottaa huomioon? Kiitos.


kiikari
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Hanketta ei kannata aloittaa, ellei lisärakentamiselle ole varmistettu rakennusluvan saantia, ja taloyhtiö on hyväksynyt toimenpiteen. Vasta sitten kannattaa palkata suunnittelija. Hinta riippuu täysin siitä, minkä tasoisena asunto rakennetaan, ja pitääkö rakennuksen rakenteita vahvistaa. Tuo kannattaa varmistaa joltain rakennesuunnittelijalta ennakkoon, jotta et aloita suunnittelua turhaan. Hinta on varmaan 3000 - 4000 euroa neliö. Vaikuttavia tekijöitä on paljon. Jo pelkästään talon korkeus vaikuttaa hintaan.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Ullakkorakentaminen":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: