Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Huuhteluputki

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 20.12.2013 klo:21:38

hei, kiitos vastauksesta! Ette ilmeisesti ota kantaa kommentteihin, joten tässä vielä uusi kysymys. Täydentäisin, että kyseessä melko tuore sadevesikaivosysteemi. Reilu 2 v vanha ja malli SVK500/315.

Puhdistus tehtiin käsittääkseni imulla ja huuhteluputkea ei laitettu takaisin. Kyseisen mallin huolto-ohjeista en löytänyt ohjetta kuuluuko tuon osan olla paikallaan vai ei puhdistuksen jälkeen, eikä se selvinnyt asiantuntijavastauksestanne. Jos osa on viemäröinnin toimivuuden kannalta tarpeeton niin tähän vielä toivoisin vastausta.

Kiitos

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

aikaisempi kysymykseni :

"Hei,Talonyhtiömme pihalla olevasta sadevesikaivosta oli poistettu huuhteluputki puhdistuksen jälkeen. Viemäri oli hiekkaa täynnä ja oletettavasti myös jäätynyt talvella kun veto loppui...Kertokaa maallikolle, mikä on tuon huuhteluputken tehtävä ja voiko se olla poistettuna pysyvästi sadevesikaivosta? Kiitos"

vastauksenne:

"Huuhteluputki on aikanaan asennettu silloisia puhdistusmenetelmiä varten. Nykyisin putket huolletaan painepesurilla ja huuhteluputki on puhdistuksen tiellä, ja siksi se poistetaan."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Virallinen vastaus

Huuhteluputken poistamisen yhteydessä aukko olisi pitänyt tulpata. Jos sitä ei...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Huuhteluputki":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Huuhteluputken merkitys sadevesikaivossa

Hei,Talonyhtiömme pihalla olevasta sadevesikaivosta oli poistettu huuhteluputki puhdistuksen jälkeen. Viemäri oli hiekkaa täynnä ja oletettavasti myös jäätynyt talvella k...