Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

harkkopilari

Hankkeen valmistelu

Kysytty: 27.5.2005 klo:14:06
teen terassia harkkopilarien (2 kpl päällekäin)päälle.olen kaivanut n.40cm montut (60x60).miten ja missä järjestyksessä täytän kuopat.meillä on styrox,suodatinkangas,hiekka ja täytemaa.harkot on valettu toisiinsa.
Virallinen vastaus
Jos tuo EPS-eriste on kovaa, sen voi asentaa pilarin alle. Suodatinkangasta ei välttämättä tarvita. Laitat koko montun täyteen hiekkaa, tai ainakin 10 cm pilarien ympärille.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / harkkopilari":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Pilariperustuksen korjaus kevytsoraharkolla

Kesämökin (45 m2) pilariperustusta on tarkoitus korjata muuraamalla kahden pahoin rapautuneen/lohkeilleen betonipilarin tilalle kevytsoraharkkopilarit sekä valaa niiden...

Salaojat ja routasuojat pilariperustuksessa

Rakennamme hirsimökkiä pilareiden päälle. Maaperä on rantaanpäin viettävä ja kivi/maakerroksen alla on kallio. Ajatus on kaivaa pilareiden kohdalta kallio esiin (jos ei l...