Freebo - aurinkovoimala

Uusiutuva aurinkoenergia ei lopu koskaan. Suomessakin aurinkopaneelit tuottavat energiaa suuren osan vuotta, jopa pilvisellä säällä. Suomen tuotantopotentiaali vastaa jopa Keski-Euroopan tasoa. Vihreään sähköntuotantoon pääset helposti Freebon luotettavalla aurinkovoimalalla. Freebo toimittaa laadukkaat aurinkopaneelit sekä invertterit ja on tehnyt asiakkaalle hankintaprosessista mahdollisimman helppoa. Aurinkopaneelit asennetaan sovittuna ajankohtana ja saat Freebolta kaiken puhtaan aurinkoenergian tuottamiseen tarvittavan.

Freebo on tuonut markkinoinnille myös innovatiivisen verkkoakun, joka tuo pientuotannon hyödyt uudelle tasolle. Ylituotetun sähkön osalta sinulle hyvitetään, seuraavalla sähkölaskulla, sähkön hinta, siirtomaksu ja vero. Eli kesällä tuottamasi sähkön saat talvella käyttöösi ilman lisäkuluja. Verkkoakku-palvelu tuotetaan yhdessä pelkkää uusiutuvaa energiaa myyvän Nordic Green Energyn kanssa.

Pienennä hiilijalanjälkeäsi Frreebon aurinkovoimalan avulla.


Freebo - aurinkovoimala

Verkkoakku


Näin hankit aurinkovoimalan

Ota yhteyttä Freebon asiantuntevaan myyjään, joka mitoittaa aurinkopaneelien tarpeen juuri sinulle sopivaksi. Asennus tapahtuu sinulle sopivana ajankohtana. Saat myös ohjeet kotitalousvähennyksen tekemiseen ja tarvittaessa joustavan rahoitusratkaisun.

Näin aurinkovoimala toimii

Aurinkopaneeleille ei ole vain yksi suotuinen ilmansuunta - etelä, vaan tehokkasti aurinkosähköä pystyy tuottamaan myös idän ja lännen suuntaan asennetuilla keräimillä. Katon kaltevuuskaan ei ole enää merkittävä tekijä aurinkopaneelien tehokkaaseen toimintaan.

Yleistä

TUTUSTU MYÖS