demo_Kestävän kehityksen Skaala-ikkunat

Ikkuna on vuosikymmenien päähän ulottuva investointi. Sen vuoksi valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Mahdollisimman pieni energiankulutus on etu, joka maksaa itseään takaisin joka päivä. Skaalan ikkunoilla se on mahdollista. Samalla säästät myös luontoa.

Uusilla ikkunoilla kylmän hohka poistuu kovillakin pakkasilla. Ulkoa tuleva melu vähenee oleellisesti ikkunan erinomaisen ääneneristävyyden ansiosta. Runsailla lisävarusteilla viimeistelet käyttömukavuuden.Suunnittele ikkunat taloosi

Suunnittele ikkunat valmiiseen mallikuvaan tai omaan valokuvaasi.

Skaala Skandia

Skaala Skandia-mallisto on pohjoismaisen selkeään arkkitehtuuriin sopiva ikkuna- ja ovimallisto. Skaala Skandia-mallistolle tyypillistä ilmettä ovat kapeat ja korkeat sekä matalat ja leveät ikkuna-aukot. Skaala Skandia-malliston linjakkaassa muotoilussa yhdistyvät toimivuus ja käytännöllisyys. Mallisto soveltuu erityisesti kivitalojen arkkitehtuuriin.

Skaala Tradia

Skaala Tradia -mallisto soveltuu kartanomaiseen uudisrakentamiseen sekä vanhan arvokohteen saneeraukseen alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Mittatilaustyö sekä runsaat listoitukset kuuluvat kartanomaiseen tyyliin, antaen kohteeseen perinteikkään ja edustavamman ilmeen. Sisustusta täydentävät tarkoin harkitut puuviilu- ja sävyvaihtoehdot. Mallistolle ominaisimpiin piirteisiin kuuluvat massiivisten listoitusten lisäksi myös aidot puupeilirakenteet sekä kokonaisuuksien harmoninen esteettisyys. Lasin pintaan toteutetut fasettikaiverrukset sekä ulko-oviin yhteensopiviksi suunnitellut levikkeet muodostavat toinen toistaan upeampia pääsisäänkäyntejä.

Skaala Familia

Perinteinen arkkitehtuuri ja selkeät muodot luovat omaleimaisen tyylinsä Skaala Familia-mallistoon. Malliston tuotteet koostuvat tutuista ja turvallisista suomalaisista kestosuosikeista ja soveltuvat useimpiin kotimaisiin rakennuskohteisiin.

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


TUTUSTU MYÖS