Keittiömaailma - keittiöiden monimerkkimyymälä

Keittiömaailma on täyden palvelun keittiömyymälä, jossa syntyy unelmiesi keittiö - ajatuksen tasolta asennukseen. Keittiömaailmassa ovat edustettuina kaksi kotimaista laatubrändiä, A la Carte ja Petra. Kaikki keittiöt valmistetaan Suomen suurimmalla keittiökalustetehtaalla Nastolassa.

Keittiömaailma sovittaa keittiökalusteet, kodinkoneet, altaat ja hanat makusi ja tarpeittesi mukaan. Keittiömaailma on paikka, josta saat suunnitteluapua ja löydät makuasi miellyttävät ratkaisut sekä keittiöön, kylpyhuoneeseen että kaikkiin tiloihin, joissa tarvitset säilytystilaa. Alkukartoituksessa mittaillaan, punnitaan ja katsastetaan vaihtoehdot – ja ennen kaikkea mietitään yhdessä, millaiset ratkaisut sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

KAKSI UPEAA, KOTIMAISTA BRÄNDIÄ

Oletko enemmän A la Carte -henkinen, kansainvälisen puhdaslinjaista designia ja älykkäitä teknisiä ratkaisuja arvostava kuluttaja? Vai Petra-tyylinen, käytännöllisyyttä, kodikkuutta ja aikaa kestäviä ratkaisuja hakeva kokkaaja? Keittiömaailman laajasta mallistosta löydät varmasti unelmiesi keittiön.

Keittiöremontti


Oma keittiömaailma


Keittiögalleria


Varaa maksuton suunnitteluaika


Huippumerkit saman katon alta


Palvelut


Hintavertailut


Keittiömyymälät


TUTUSTU MYÖS