Kustannustehokas ja turvallinen Legalett- perustus

Legalett on täysin kosteus- ja radonturvallinen perustus. Se toimitetaan kuin talopaketti: Legalettin ammattilaiset suunnittelevat ja tarvittaessa asentavat korkealaatuisista komponenteista juuri asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Lämpö perustuksella on VTT:n sertifikaatti.

Järjestelmä suunnitellaan talon ja perustamisolosuhteiden mukaisesti. Se soveltuu maanvaraiseen tai paalutettavaan perustamiseen sekä myös rinneratkaisuihin. Täydellinen pohjapaketti kaikkine rakennusmateriaaleineen ja piirustuksineen toimitetaan suoraan rakennustyömaalle. Asennus käy yksinkertaisesti ja nopeasti ja heti sen jälkeen voidaan aloittaa valu. Materiaalit ovat kevyitä ja siten vaivattomia käsitellä. Kaikki tämä säästää rakentajan ja vähentää kustannuksia!
Rakenteen U-arvo on vain 0,09 maanvaraisessa perustuksessa . Perustusjärjestelmän rakenne on kosteus- ja radonturvallinen.

Ilmakiertoinen lattialämmitysjärjestelmä


Työvaiheet

Perustukset toimitetaa talopaketin tapaan yhtenä kokonaisuutena. Se säästää aikaa ja rahaa ja varmistaa työn laadun.

Käyttökohteet

Legalett on itsekantava maanvarainen perustus, joka sopii kaikkiin rakennuksiin ja maaperiin. Se on rakennuksen koko elinkaaren kestävä ratkaisu niin talopaketin, paikalla rakennettavan pientalon, teollisuushallin kuin julkisrakennuksenkin perustukseksi.

Esittelyvideo


Lisätietoa


Rakentaja.fi Jäsentukku

Seurantakohteet


YhteystiedotKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

TUTUSTU MYÖS