Kurasyöppö jokaiseen kotiin -
"Ei kuraa sisälle, kiitos!"

Kuraa, hiekkaa ja ruohonjätteitä (koirankakkaa kengän pohjassa) kertyy sisälle aina. Vaikka kuinka puhdistaisi jalkansa tullessaan sisään, kaikkea likaa ei saa pois - puhumattakaan lemmikin tassuista tai lastenvaunujen pyöristä.

Suomen ensimmäinen ja tunnetuin kura-allas Kurasyöppö on lapsi- ja koiraperheiden paras ystävä. Kurasyöppöä valmistetaan kolmea eri kokoa ja kymmentä mallia.

Paras paikka Kurasyöpölle on sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä. Erillinen kuraeteinen tai vesieristetty kodinhoitohuone ovat hyviä vaihtoehtoja.

Kotien kurahuollon apulaiseksi suunniteltu Kurasyöppö on kehitetty yhteistyössä VTT:n kanssa.

Huomioitava LVI-suunnitelmissa

Kurasyöppö on huomioitava rakennusta suunniteltaessa ja muistettava mainita lvi-suunnittelijalle sekä -urakoitsijalle. Kurasyöppö tarvitsee viemäriliitännän ja sen yhteyteen on suunniteltava vesipiste harjahanalla.

Kurasyöppö kotiin


Osta verkkokaupastamme


Videot ja TV-esityksetKysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.