Kotimaiset Kerabit-bitumikatteet

Hyvä katto on tiivis ja kestää vuosikymmenestä toiseen. Katon tulee myös olla näyttävä ja antaa kodille viimeistellyn, yksilöllisen ulkonäön. Bitumikate on nykyaikainen kattoratkaisu, joka sopii vanhoihin sekä uusiin rakennuksiin. Kerabit-bitumikatteiden elastisuus on erityisen tärkeä Suomen vaihtelevissa ilmasto-olosuhteissa sekä monimuotoisilla katoilla, joissa katteen tulee mukautua katon muotoihin ja kestää normaalit rakenteiden liikkeet sekä sateet, paisteet ja pakkaset.

Kerabit on laadukas kotimainen bitumituotemerkki. Lohjan tehtaalla valmistetuilla Kerabit-bitumikatteilla on avainlippumerkki osoituksena korkeasta laadusta ja kotimaisesta työstä. Kerabit-bitumikatteita on valmistettu jo vuodesta 1955, ensin tuotemerkillä Pikipoika ja vuodesta 2003 Kerabit-tuotemerkillä.Bitumipaanukatto

Bitumipaanut eli bitumiset kattolaatat soveltuvat katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi (Kerabit Premium 1:3 tai jyrkempi). Erityisen hyvin paanut pääsevät oikeuksiinsa monimuotoisilla katoilla. Paanut soveltuvat niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin.

Tiivissaumakatto

Eleettömän tyylikäs tiivissaumakate sopii erittäin hyvin nykyaikaiseen pelkistettyyn kotiin, mutta yhtä hyvin sillä voi kattaa saneerauskohteen katon. Kerabit-valikoimassa on kolme tiivissaumakatetta.

Kolmiorimakatto

Kolmiorimakate Kerabit 7 soveltuu katoille, joiden kaltevuus on 1:3 tai jyrkempi. Kolmiorimat antavat mukavasti ilmettä suurille selkeille lappeillekin.

Loivat katot

Loivilla katoilla tarkoitetaan kattoja, joiden kaltevuus on 1:10 - 1:80. Loivat katot vedeneristetään hitsattavilla tai kuumabitumilla liimattavilla tuotteilla, jotka valitaan katon kaltevuuden mukaan.

Asennusohjeet ja esitteet


Pientalojen kattourakointi


TUTUSTU MYÖS